FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Le Guen sve bliže Rangersu

GLASGOW, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Premda škotski nogometniprvak Rangers ove sezone bilježi očajne rezultate, menadžer AlexMcLeish ne želi odstupiti. No, čini se kako su čelnici Rangersa većpronašli njegova nasljednika - Francuza Paula Le Guena.
GLASGOW, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Premda škotski nogometni prvak Rangers ove sezone bilježi očajne rezultate, menadžer Alex McLeish ne želi odstupiti. No, čini se kako su čelnici Rangersa već pronašli njegova nasljednika - Francuza Paula Le Guena.

Tvorac pobjedničke momčadi Lyona, koji ove sezone još uvijek nema angažman, sve je bliže Ibroxu. Bolji poznavatelji prilika u klubu, u čijim redovima nastupa i hrvatski reprezentativac Dado Pršo, navode kako će Le Guen preuzeti Rangers već ovoga tjedna.

Vodstvo kluba nedavno je uputilo McLeishu ultimatum - "pobjeda protiv Celtica i Porta ili letiš". Prvi dio zadatka McLeish je "sjajno" obavio, Celtic se u Old Firm derbiju poigrao sa suparnikom. Pritom se ozlijedio i najbolji Rangersov igrač, naš Pršo, koji neće konkurirati za susret u Portu, gdje Rangers lovi pozitivan rezultat za plasman u drugi krug Lige prvaka. No, kako momčad igra, teško je očekivati uspjeh protiv probuđenog Porta.

"Ne želim ništa komentirati, niti mogu potvrditi, ali niti demantirati da će Le Guen završiti u Rangersu. Sve je otvoreno," poručio je njegov agent, Frederic Guerra, koji se nedavno sastao s predsjednikom Rangersa, Davidom Murrayom.

Le Guen je na klupi Lyona osvojio tri uzastopna naslova i stvorio je momčad koja i ove sezone dominira Le Championnatom. Le Guen je u svibnju napustio Lyon i trenutačno je bez kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙