FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 20. studenog 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 20. studenog 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

VUKOVAR - U spomen na novinara i ratnog izvjestitelja Hrvatskog radija Vukovar Sinišu Glavaševića, ubijenog 20. studenoga 1991. na Ovčari, u Vukovaru je danas utemeljen novinarsko-književnički susret "Grad - to ste vi". Povelju o utemeljenju Susreta koji nosi ime po antologijskom zapisu Siniše Glavaševića "Grad - to ste vi" napisanom u opkoljenom Vukovaru 1991. potpisali su ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar Antonija Kukuljica, dopredsjednik Hrvatskog novinarskog društva Zdenko Duka i direktor Hrvatskog radija Vukovar Tomislav Gašpar. "Siniša Glavašević zadužio je hrvatsko novinarstvo profesionalnom hrabrošću i ljudskošću", rekao je potpredsjednik HND-a Zdenko Duka dodajući kako je Glavašević "osim što je heroj grada Vukovara i heroj hrvatskog novinarstva".

ZAGREB - Nepoznati maskirani razbojnici jučer su u Zagrebu u manje od sata opljačkali tri kladionice pri čemu su ukrali nekoliko desetaka tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija. Jedan je razbojnik pobjegao s nekoliko desetaka tisuća kuna nešto prije 20 sati iz kladionice u Savskoj ulici na Trešnjevci, a dvojica razbojnika naoružana pištoljem su oko 19,15 sati upali u sportsku kladionicu u Korčulanskoj ulici na Trnju i ukrali nekoliko tisuća kuna. U još jednom razbojstvu kladionice na Trnju, na Kninskom trgu, dvojica maskiranih lopova prijeteći pištoljem ukrali su nekoliko tisuća kuna dok je zaposlenica bila sama i pobjegli.

ZAGREB - Nepoznati muškarac jučer ujutro je iz još nepoznatih razloga zapalio ulazna vrata noćnog kluba u Sesvetama i pobjegao, izvijestila je danas zagrebačka policija. Muškarac je oko šest sati došao pred noćni klub Grand, polio vrata zapaljivom tekućinom i zapalio. U tom trenutku u klubu, u Dugoselskoj ulici nalazila su se braća, 34-godišnjak i 29-godišnjak, koji su sami ugasili požar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙