FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Toyotin pick-up 'Hilux' prvi put u prodaji u Hrvatskoj

ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - Prodaja šeste generacije Toyotinogmodela Hilux počela je ovog tjedna u Hrvatskoj, a prvi je put tajpoznati pick-up dostupan i na hrvatskom tržištu, izijestili su izToyote Croatia.
ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - Prodaja šeste generacije Toyotinog modela Hilux počela je ovog tjedna u Hrvatskoj, a prvi je put taj poznati pick-up dostupan i na hrvatskom tržištu, izijestili su iz Toyote Croatia.

Hilux je prvi put predstavljen 1967. godine, čime je Toyota postavila temelje segmenta pick-up vozila od tone nosivosti. Danas se Hilux prodaje u 164 države svijeta, a proizvodi u devet zemalja. Tijekom proteklih 38 godina, Toyota je u svijetu prodala više od 12 milijuna primjeraka Hiluxa što ovaj model čini drugim najprodavanijim Toyotinim modelom, nakon Corolle.

Hilux na hrvatsko tržište dolazi u tri različite izvedbe i s dvama paketima opreme, City i Country, uz raspon cijena od 17.450 do 27.350 eura.

Plan prodaje za 2006. godinu na hrvatskom tržištu je 95 primjeraka, a procjena Toyote je da će time ostvariti 20 posto tržišnog udjela u segmentu pick up vozila.

U prvih deset mjeseci ove godine Toyota je u Hrvatskoj prodala 2.801 automobil, zauzevši tržišni udjel od 4,72 posto u prodaji novih putničkih automobila.

Najprodavaniji Toyotini modeli u Hrvatskoj su Yaris i Corolla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙