FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: poginula vozačica "fiata"

PULA, 18. studenoga 2005.(Hina) - Dvadesetdvogodišnja P. M. iz Pulesmrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći što se dogodila noćasoko 2,15 sati dogodila u Puli u Ulici prekomorskih brigada,izvijestila je dana istarska Policijska uprava.
PULA, 18. studenoga 2005.(Hina) - Dvadesetdvogodišnja P. M. iz Pule smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći što se dogodila noćas oko 2,15 sati dogodila u Puli u Ulici prekomorskih brigada, izvijestila je dana istarska Policijska uprava.

Po policijskom izvješću nesreća se dogodila kad je djevojka, upravljajući osobnim automobilom "fiat bravo" pulske registracije, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine sletjela s ceste i udarila u stup javne rasvjete. Od siline udarca vozilo se prepolovilo, a vozačica je ispala iz automobila i poginula na mjestu nesreće.

Po riječima glasnogovornika PU-a Roberta Pavlekovića u trenutku nesreće iza "fiata brava" kretao se osobni automobil BMW 316, također pulske registracije, kojim je upravljao 42-godišnji D.T. iz Pule. On je također, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletio s ceste, udario u nekoliko prometnih znakova i rasvjetni stup, ali je nastavio vožnju još nekoliko stotina metara kad je ponovno sletio s ceste i opet udario u rasvjetni stup, ali nije ozlijeđen.

Nakon slijetanja s ceste D.T. je napustio mjesto nesreće, a policija ga je pronašla i uhitila jutros u 5,45 sati. Alkotest je pokazao da je vozač BMW-a bio u pijanu stanju, jer mu je u krvi izmjereno 1,42 promila alkohola.

Uzroci nesreće još se utvrđuju, a istraga će pokazati je li vozač BMW-a pridonio toj stravičnoj nesreći, kazao je Pavleković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙