FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah - Hulak pred ciljem

VUKOVAR, 16. studenog 2005. (Hina) - Pretposljednje, 10. kolopojedinačnog šahovskog prvenstva Hrvatske uglavnom je proteklo u znakutaktiziranja i čuvanja stečenih pozicija.
VUKOVAR, 16. studenog 2005. (Hina) - Pretposljednje, 10. kolo pojedinačnog šahovskog prvenstva Hrvatske uglavnom je proteklo u znaku taktiziranja i čuvanja stečenih pozicija.

Vodeći Krunoslav Hulak je mirnim remijem sa Hrvojem Stevićem napravio veliki korak prema naslovu državnoga prvaka jer su u međusobnom susretu prijateljski remizirali i njegovi najopasniji suparnici Alojzije Janković i Davor Rogić.

Brzi remi viđen je i u partiji Kovačević-Jovanić, a Goran Dizdar i Robert Zelčić remizirali su tek u dalekoj završnici, baš kao i Mišo Cebalo i Mladen Palac. Pobjedu je jedino izborio Zdenko Kožul nad Nenadom Šulavom i probio se na četvrto mjesto.

Rezultati 10. kola:

Šulava-Kožul 0:1, Janković-Rogić remi, Cebalo-Palac remi, Kovačević-Jovanić remi, Stević-Hulak remi i Dizdar-Zelčić remi.

Poredak prije posljednjega kola:

Hulak 7 bodova, Rogić i Janković 6,5 , Kožul 6, Cebalo i Šulava 5, Palac, Dizdar, Zelčić i Stević 4,5 , Jovanić 4 i Kovačević 2 boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙