FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indonezija: Uhićena 4 "nevjenčana para" zbog "ilegalnog" seksa

DŽAKARTA, 16. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Policija je u zapadnomdijelu Sumatre na zahtjev vlasti u utorak tijekom noći provela racijuu jednome hotelu u gradu Padangu, pritom uhitivši četiri "nevjenčanapara" koji su ondje upražnjavali seks, a nisu imali dokaze o bračnojvezi, izvijestili su u srijedu lokalni mediji.
DŽAKARTA, 16. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Policija je u zapadnom dijelu Sumatre na zahtjev vlasti u utorak tijekom noći provela raciju u jednome hotelu u gradu Padangu, pritom uhitivši četiri "nevjenčana para" koji su ondje upražnjavali seks, a nisu imali dokaze o bračnoj vezi, izvijestili su u srijedu lokalni mediji.

Policija i ostali dužnosnici u Padangu, glavnome gradu zapadne Sumatre, proveli su u utorak navečer raciju, te pritom priveli četiri studentska para koji su u hotelu navodno upražnjavali seks, unatoč tomu što nisu vjenčani.

"U hotelu sam bila sa zaručnikom, gdje smo proveli noć, ali se nismo seksali", rekla je za agenciju Antaru 21-godišnja Romi, jedna od uhićenih, dodavši kako se sa svojim izabranikom, s kojim je provela noć u hotelu, namjerava vjenčati za dva mjeseca.

Dužnosnici su konfiscirali i mobilne telefone prijestupnika. Video-kamerom jednoga para navodno su snimljene "vruće snimke" koje policiji mogu poslužiti kao vrlo važni dokazi. "Namjerno sam snimao naš seks, da bih se mogao podsjetiti, jer se vrlo rijetko viđamo", rekao je za Antaru 23-godišnji Abrar. U Indoneziji živi 220 milijuna stanovnika, od kojih 90 posto čine muslimani. To je država s najvećim brojem muslimana u svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙