FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK-Kratkotrajno zatvaranje prometa na dionici A6 zbog radova u tunelu Čardak

ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Zbog radova u tunelu Čardak naautocesti A6 Rijeka-Zagreb u 13 sati na 15 minuta zatvorit će sedionica tunel Javorova Kosa-tunel Čardak, a večeras od 22 do sutra u6 ujutro promet će tunelom Učka teći naizmjence, javio je HAK.
ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Zbog radova u tunelu Čardak na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u 13 sati na 15 minuta zatvorit će se dionica tunel Javorova Kosa-tunel Čardak, a večeras od 22 do sutra u 6 ujutro promet će tunelom Učka teći naizmjence, javio je HAK.

Promet je srednje gustoće i na većini cesta teče bez posebnih ograničenja. Vidljivost smanjuje magla na dionici A1, Zagreb-Split, između čvora Gospić i tunela Sv. Rok, te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, dionici Oštrovica-tunel Tuhobić. Kolnici su vlažni i skliski na cestama kroz Liku, te Gorski kotar gdje mjestimice pada kiša.

U vremenu pojačanog prometa očekuju se kraći zastoji na dijelovima cesta gdje su radovi. Posebno na glavnim gradskim prometnicama i obilaznicama.

Povremeno je pojačan teretni promet na izlasku graničnih prijelaza Macelj i Bregana. Na većini ostalih graničnih prijelaza prometuje se bez čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙