FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dionice IGM Lepoglava u JDD kotaciji Varaždinske burze

ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Dionice IGM Lepoglava danas suuvrštene u kotaciju Javnih dioničkih društava Varaždinske burze, atrgovina tim dionicama počet će sutra pod burzovnom oznakom IGML-R-A,objavili su sa Burze.
ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Dionice IGM Lepoglava danas su uvrštene u kotaciju Javnih dioničkih društava Varaždinske burze, a trgovina tim dionicama počet će sutra pod burzovnom oznakom IGML-R-A, objavili su sa Burze.

Temeljni kapital IGM Lepoglava iznosi 69.972.000 kuna i podijeljen je na 174.930 dionica, nominalne vrijednosti 400 kuna po dionici.

Glavna djelatnost tvrtke IGM Lepoglava je proizvodnja opeke, crijepa i proizvoda od pečene gline za građevinarstvo.

U razdoblju od 1999. do 2003. godine tvrtka je provela restrukturiranje i reorganizaciju svog poslovnog sustava koji uključuje i nekoliko investicijskih ciklusa u svim proizvodnim programima.

Time je, kako su pojasnili, stvoren učinkovit, stabilan i konkurentan poslovni sustav, ostvaren značajan tržišni prodor na nacionalnom i međunarodnom tržištu i stvorena jaka proizvodna grupacija s izraženim interesom internacionalizacije poslovanja u ovom dijelu Europe.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙