FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska poštanska banka uvrštena na Varaždinsku burzu

ZAGREB, 28. listopada 2005. (Hina) - U kotaciju Slobodno tržišteVaraždinske burze danas su uvrštene dionice Hrvatske poštanske banke(HPB), kojima će se od ponedjeljka, 31. listopada moći trgovati podburzovnom oznakom HPB-R-A, objavili su danas s Varaždinske burze.
ZAGREB, 28. listopada 2005. (Hina) - U kotaciju Slobodno tržište Varaždinske burze danas su uvrštene dionice Hrvatske poštanske banke (HPB), kojima će se od ponedjeljka, 31. listopada moći trgovati pod burzovnom oznakom HPB-R-A, objavili su danas s Varaždinske burze.

Riječ je o 531.618 redovnih dionica HPB-a, pojedinačne nominalne vrijednosti od 1.100 kuna, a dionice su na Varaždinsku burzu uvrštene na zahtjev brokerske kuće I.C.F. iz Zagreba.

U Slobodno tržište Varaždinske burze danas su uvrštene i dionice splitske tvrtke za pocinčavanje, lijevanje i izradu čeličnih konstrukcija Adriacink. Uvršteno je 2.789 redovnih dionica, nominalne vrijednosti po 3.800 kuna, a kojima će se također od ponedjeljka trgovati pod oznakom ACNK-R-A.

Dionice Adriacinka su uvrštene na zahtjev brokerske kuće Fintrade iz Splita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙