FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Ozlijeđeni u eksploziji mine izvan životne opasnosti

ŠIBENIK, 13. studenoga 2005. (Hina) - Pedesetčetverogodišnji Branko Petrović iz Pakovog Sela kod Drniša, koji je jučer teško ozlijeđen ueksploziji protupješadijske rasprskavajuće odskočne mine dok je čuvaoovce u zaseoku Kererići u Žitniću, danas je stabilno i zvan životneopasnosti, izjavio je Hini dežurni kirurg u šibenskoj Općoj bolnici,Ivica Mađar.
ŠIBENIK, 13. studenoga 2005. (Hina) - Pedesetčetverogodišnji Branko Petrović iz Pakovog Sela kod Drniša, koji je jučer teško ozlijeđen u eksploziji protupješadijske rasprskavajuće odskočne mine dok je čuvao ovce u zaseoku Kererići u Žitniću, danas je stabilno i zvan životne opasnosti, izjavio je Hini dežurni kirurg u šibenskoj Općoj bolnici, Ivica Mađar.

Do eksplozije je došlo jučer oko 13,40 sati u označenom minskom polju, u trenutku kad su ovce nagazile i aktivirale označenu protupješadijsku minu, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

U eksploziji je smrtno stradalo devet ovaca, a tri su ozlijeđene.

Teško ozlijeđenom vlasniku stada, Branku Petroviću, pomoć je pružena u šibenskoj Općoj bolnici, gdje je nakon obavljenog kirurškog zahvata zadržan na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙