FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Visoke premije za engleske nogometaše

LONDON, 10. studenog 2005. (Hina/STA) - Nakon nekoliko rundi pregovoraEngleski nogometni savez (FA) i članovi reprezentacije postigli sudogovor oko premija za nastup na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Uslučaju osvajanja prvog mjesta FA će isplatiti igračima oko 7 milijunafunta, od čega će svaki igrač "Gordog Albiona" dobiti po 300.000funta.
LONDON, 10. studenog 2005. (Hina/STA) - Nakon nekoliko rundi pregovora Engleski nogometni savez (FA) i članovi reprezentacije postigli su dogovor oko premija za nastup na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. U slučaju osvajanja prvog mjesta FA će isplatiti igračima oko 7 milijuna funta, od čega će svaki igrač "Gordog Albiona" dobiti po 300.000 funta.

Dogovor s čelnicima Saveza postigli su David Beckham, Michael Owen, Sol Campbell, David James i Gary Neville, a posljednji sastanak trajao je više od dva sata. Na koncu igrači su se pokazali iznimno uspješni pregovarači.

"Bili su to vrlo konstruktivni pregovori koji su okončali obostranim kompromisom," poručio je direktor komunikacija FA-a, Adrian Bevington.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙