FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb - Schauffhausen 30:23

ZAGREB, 6. studenog 2005. (Hina) - U susretu petog kola G skupinerukometne Lige prvaka Zagreb je u Dvorani II Doma sportova pobijediošvicarski Schaffhausen 30:23 (12:14) i tako osigurao plasman u osminufinala ovoga natjecanja.
ZAGREB, 6. studenog 2005. (Hina) - U susretu petog kola G skupine rukometne Lige prvaka Zagreb je u Dvorani II Doma sportova pobijedio švicarski Schaffhausen 30:23 (12:14) i tako osigurao plasman u osminu finala ovoga natjecanja.

Premda je Zagreba bio veliki favorit, igrači hrvatskog prvaka došli su do bodova daleko teže od svih očekivanja. Gosti su nakon prvog poluvremena vodili 14:12 i Zagreb je tek u drugom dijelu slomio njihov otpor. Na koncu je bilo plus 7. Najefikasniji igrač utakmice bio je Horvat sa osam pogodaka, dok su Goluža, Vuković, Kapisoda i Terzić postigli po četiri pogotka. Prvi strijelac u redovima švicarske momčadi, koju vodi bivši hrvatski reprezentativac Goran Perkovac, bio je Cho sa 7 pogodaka.

Nakon pet kola na prvom mjestu skupine nalazi se San Antonio sa osam bodova, Zagreb ima sedam, Schaffhausen tri, dok je na začelju Pelister s dva boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙