FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 6. studenog 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 6. studenog 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Hrvatskog branitelja Dragutina Golika, ranjenog prilikom sprječavanja pljačke banke 7. listopada, danas je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh posjetila potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja Jadranku Kosor, koju su liječnici obavijestili da se Golik znatno oporavio, priopćilo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Postignut značajan napredak u smislu Golikova oporavka, sve vitalne funkcije su pod kontrolom, a u tijeku su pripreme za upućivanje na logopedsku, fizijatrijsku i neurološku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama. Potpredsjednica Kosor ponudila je svu daljnju moguću pomoć, kaže se u priopćenju.

ZAGREB - Policijska uprava zagrebačka izvijestila je danas o razbojstvima koja su se sinoć dogodila u dvjema sportskim kladionicama u Zagrebu iz kojih je, uz prijetnju pišteljem zaposlenicama, odnesena znatna količina novca. Dvojica počinitelja, navukavši majice preko donjeg dijela lica, opljačkali su sportsku kladionicu u Planinskoj ulici i iz nje odnijeli desetak tisuća kuna, dok je jedan počinitelj počinio razbojstvo u sportskoj kladinioci u Krčkoj ulici otuđivši nekoliko tisuća kuna.

đ

KORČULA - Najstariji stanovnik otoka Korčule i vjerojatno Dubrovačko-neretvanske županije Josip Marelić proslavio je danas 103. rođendan u krugu svoje obitelji u Čari. Kao i njegovi preci, cijeli se život bavi vinogradarstvom i maslinarstvom, pa je i jučer u masliniku zajedno s članovima obitelji skupljao masline. I sutra će, kažu njegovi, ići u maslinik, a danas je blagdan i Josipova svečanost. Uz masline, na svom imanju uzgaja i lozu pošip, koja daje istoimeno bijelo vino. "Svaki dan popijem po čašu moga pošipa. Ne tvrdim da je to recept dužeg života, ali ni u liječnika nisam bio odavno", kaže barba Josip, ulazeći u 104. godinu života.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙