FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: dva sukoba navijača

RIJEKA, 5. studenog 2005. (Hina) - U središtu Rijeke danas su dva putasukobili navijači koji su u Rijeku došli na utakmice Istra-Orijent iOsijek-Rijeka, pri čemu su lakše ozlijeđena trojica navijača Istre iučinjena je znatna šteta, doznaje se u primorsko-goranskoj Policijskojupravi.
RIJEKA, 5. studenog 2005. (Hina) - U središtu Rijeke danas su dva puta sukobili navijači koji su u Rijeku došli na utakmice Istra-Orijent i Osijek-Rijeka, pri čemu su lakše ozlijeđena trojica navijača Istre i učinjena je znatna šteta, doznaje se u primorsko-goranskoj Policijskoj upravi.

Skupina, za koju policija pretpostavlja da su navijači riječkog Orijenta, napala je u 11,50 sati jedanaestoricu navijača Istre, nogometnog kluba iz Pule. Bježeći od napadača, navijači Istre su se sklonili u kafić "Picasso" u Ulici Pavla Ritera Vitezovića, a progonitelji su u njega ubacili zapaljene baklje.

Trojica navijača Istre lakše su ozlijeđena i nakon liječničke obrade puštena su kući, a kafić je znatno oštećen.

Drugi izgred dogodio se oko 16 sati kad je skupina za koju se pretpostavlja da su navijači Rijeke napala skupinu navijača Osijeka.

Riječani su u kafić "Mačak" na Jadranskome trgu, u kojemu su bili Osječani, ubacili nekoliko zapaljenih baklji. Nitko od gostiju nije ozlijeđen, ali je učinjena znatna šteta.

Za počiniteljima oba napada intenzivno se traga, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙