FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Pariz: Roddick izbacio Ferrera

PARIZ/ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičićigrat će u polufinalu ATP turnira iz "Masters serije" u Parizu saprvim nositeljem Amerikanca Andyem Roddickom koji je svladao ŠpanjolcaDavida Ferera sa 2:6, 6:3, 7:6 (10:8).
PARIZ/ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić igrat će u polufinalu ATP turnira iz "Masters serije" u Parizu sa prvim nositeljem Amerikanca Andyem Roddickom koji je svladao Španjolca Davida Ferera sa 2:6, 6:3, 7:6 (10:8).

Roddick je pomogao Ljubičiću jer je izbacio njegova izravnoga konkurenta za Masters u Šangaju, no Španjolac je propustio veliku priliku, u trećem setu je imao 5:3, servirao za pobjedu i imao meč-loptu.

Sa Roddickom je Ljubičić igrao čak sedam puta i samo ga je dvaput pobijedio - na Australian Openu 2002. i ove godine u Davis Cupu. U dvorani su igrali samo jednom i to u upravo u Parizu 2002., kada je Amerikanac slavio u dva seta.

Ukoliko večeras Argentinac Gaston Gaudio izgubi od Čeha Tomaša Berdycha, Ljubičić će postati treći hrvatski tenisač koji će igrati na Mastersu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙