FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šveđani odmaraju glavne igrače

STOCKHOLM, 4. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je švedskanogometna reprezentacija izborila plasman na Svjetsko prvenstvo,izbornik Lars Lagerback će u prijateljskom susretu protiv JužneKoreje, što će se 12. studenoga igrati u Seoulu, odmoriti ključneigrače.
STOCKHOLM, 4. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je švedska nogometna reprezentacija izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, izbornik Lars Lagerback će u prijateljskom susretu protiv Južne Koreje, što će se 12. studenoga igrati u Seoulu, odmoriti ključne igrače.

U Koreju tako neće putovati Zlatan Ibrahimović, Henrik Larsson, Freddie Ljungberg, Olof Mellberg i Andreas Isaksson.

"Ovo je idealna prilika da testiram još neke igrače. U pripremama za SP nećemo imati previše prilika za eksperimente. Glavni igrači su zaslužili odmor i nema smisla sada ih dodatno zamarati," poručio je švedski strateg, koji u Južnu Koreju vodi 20 igrača. U siječnju Šveđane očekuju još dvije prijateljske utakmice i to protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, a Lagerback je već sada najavio kako će na toj utakmici testirati samo igrače iz nordijskih klubova.

Među igračima koji će dobiti priliku je i mladi napadač švedskog prvaka Djurgardena, Tobias Hysen.

"Želio sam priliku, sada sam je dobio i na meni je da dokažem izborniku kako na mene može računati," kazao je Tobias.

VRATARI: John Alvbage (Viborg), Eddie Gustafsson (Ham-Kam)

BRANIČI:: Christoffer Andersson (Lillestrom), Mikael Dorsin (Rosenborg), Petter Hansson (Heerenveen), Teddy Lucic (BK Haecken), Daniel Majstorovic (FC Twente), Alexander Ostlund (Feyenoord)

VEZNI RED: Fredrik Risp (Genclerbirligi), Niclas Alexandersson (IFK Gotheburg), Daniel Andersson (Malmo), Tobias Linderoth (FC Copenhagen), Anders Svensson (Elfsborg), Christian Wilhelmsson (Anderlecht), Mikael Nilsson (Panathinaikos)

NAPADAČI: Marcus Allback (FC Copenhagen), Johan Elmander (Brondby), Mattias Jonson (Djurgarden), Markus Rosenberg (Ajax Amsterdam), Tobias Hysen (Djurgarden)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙