FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Izmira potonula brodica s emigrantima

ANKARA, 2. studenog 2005. (Hina) - Mala brodica u kojoj su se nalazila33 emigranta i njezin vlasnik prevrnula se pod udarom valova uEgejskom moru u blizini turske luke Izmir i tada se utopilo 12 osoba,četiri su spašene dok se ostali putnici vode kao nestali, izvjestilaje u srijedu privatna postaja ATV.
ANKARA, 2. studenog 2005. (Hina) - Mala brodica u kojoj su se nalazila 33 emigranta i njezin vlasnik prevrnula se pod udarom valova u Egejskom moru u blizini turske luke Izmir i tada se utopilo 12 osoba, četiri su spašene dok se ostali putnici vode kao nestali, izvjestila je u srijedu privatna postaja ATV.

Vlasnik brodice, čije ime se ne navodi, uspio je u posljednjem trenutku uputiti pozive za pomoć. Pripadnici obalne straže uspjeli su helikopterima spasiti četvoro putnika koji su prebačeni u izmirsku bolnicu.

Potraga za ostalim putnicima se nastavlja, ali su sve manje nade da bi moglo biti preživjelih.

Prema prvim neslužbenim informacijama, vlasnik brodice je za naknadu od 30.000 eura pokušao na jedan od obližnjih grčkih otoka prebaciti skupinu stranih emigranata. Među stradalima ima najviše Palestinaca i Mauritanaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙