FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blair pod pritiskom medija zbog luksuznih poklona od Berlusconija

LONDON, 31. listopada 2005. (Hina/APA) - Britanski premijer Tony Blairnašao se pod pritiskom medija u svojoj zemlji koji naveliko pišu oluksuznim poklonima koje je dobio od svog talijanskog kolege SilvijaBerlusconija.
LONDON, 31. listopada 2005. (Hina/APA) - Britanski premijer Tony Blair našao se pod pritiskom medija u svojoj zemlji koji naveliko pišu o luksuznim poklonima koje je dobio od svog talijanskog kolege Silvija Berlusconija.

U protekle četiri godine Berlusconi je Blairu i supruzi Cherry poklonio 18 luksuznih satova, objavio je londonski list "Mail on Sunday". Osim toga je bračni par Blair od Berlusconija dobio četiri ogrlice, dvije narukvice, dva para naušnica, dva prstena i jedan zidni sat.

Luksuzni pokloni koje je Blair dobio od Berlusconija unose se u popis kojeg je nedavno objavila britanska vlada. Premijer u Velikoj Britaniji ne smije primati poklone vrednije od 140 funti (200 eura). Ako dobije skupe poklone, mora ih predati "Cabinet Officeu". Međutim, premijer te iste poklone nakon toga može otkupiti po cijeni koju dotični Ured kabineta odredi. Tako je Blair otkupio dva ručna sata koja je dobio od Berlusconija po cijeni od 250 eura svaki.

"Mail on Sunday" objavio je različite snimke Cherry Blair s luksuznim satovima Armanija i Guccija. U popratnom tekstu uz fotografije list se pita zašto je Blair dobio tako skupocjene poklone. "Što je Tony dao zauzvrat?", ujedno je i podnaslov članka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙