FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princu Andrewu nije bilo dopušteno ukrcavanje u zrakoplov

LONDON, 3. listopada 2005. (Hina/AP) - Engleskom princu Andrewu nijedopušteno ukrcavanje u zrakoplov za Novi Zeland nakon što je odbioproći sigurnosni pregled.
LONDON, 3. listopada 2005. (Hina/AP) - Engleskom princu Andrewu nije dopušteno ukrcavanje u zrakoplov za Novi Zeland nakon što je odbio proći sigurnosni pregled.

Vojvoda od Yorka navodno je prosvjedovao kada ga je sigurnosna kontrola u zračnoj luci u Melbourneu pokušala pregledati ručnim detektorom.

"Obje su strane bile malo šokirane", izjavio je jedan izvor za "Sun Herald". "Direktor i pripadnici sigurnosne kontrole pozvani su na razgovor, a princu je sugerirano da sjedne i razmisli malo o svemu".

Kako je kazao taj izvor, princu je rečeno da mu neće biti dopušteno ukrcavanje u zrakoplov osim ako ne pristane na pregled ručnim detektorom, što je u Australiji zakonska obveza.

"Na kraju je princ nevoljko pristao", kazao je isti neimenovani izvor. Pregled je trajao deset sekundi nakon čega je utvrđeno da se princ može ukrcati u zrakoplov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙