FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Trapattoni uvrijedio vlakovođe

BERLIN, 29. listopada 2005. (Hina/DPA) - Trener Stuttgarta TalijanGiovanni Trapattoni razbjesnio je njemačke vlakovođe izjavom nakonporaza u Kupu, kojom je degradirao tu profesiju.
BERLIN, 29. listopada 2005. (Hina/DPA) - Trener Stuttgarta Talijan Giovanni Trapattoni razbjesnio je njemačke vlakovođe izjavom nakon poraza u Kupu, kojom je degradirao tu profesiju.

Trapattoni je nakon poraza od Hanse izjavio da "nogometni trener uvijek mora znati raditi pod pritiskom, a ako se s tim ne zna nositi, onda može prijeći u vlakovođe".

Odmah je reagirala Njemačka željezničarska unija Transnet koja od talijanskog trenera zahtijeva ispirku jer je uvrijedio sve željezničare, a napose vlakovođe čiji je posao i najodgovorniji.

"O umijeću i koncentraciji vlakovođa svakodnevno zavise barem tisuću života, a o 'opasnom životu' nogometnog trenera ne želimo trošiti riječi. Trčkaranje na treningu i odabiranje igrača za utakmicu ni izbliza ne smatramo vrijednih jedne minute upravljanja brzim vlakom sa tisuću putnika", stoji u priopćenju Transneta.

Trapattoni na klupi Stuttgarta proživljava teške trenutke jer je od 10 ligaških utakmica dobio svega dvije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙