FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP 2006: Ujedinjuju se njemački huligani

HAMBURG, 25. listopada 2005. (Hina/DPA) - Hamburška policija očekujevelike izgrede huligana u Hamburgu i Hannoveru tijekom Svjetskognogometnog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Njemačkoj,objavila je radio-postaja NDR pozivajući se na izjavu visokogpolicijskog dužnosnika.
HAMBURG, 25. listopada 2005. (Hina/DPA) - Hamburška policija očekuje velike izgrede huligana u Hamburgu i Hannoveru tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Njemačkoj, objavila je radio-postaja NDR pozivajući se na izjavu visokog policijskog dužnosnika.

Mnogi njemački huligani su se pritajili i do SP-a neće poduzimati nikakve akcije. No, i oni poput istinskih nogometnih zaljubljenika jedva čekaju Svjetsko prvenstvo i imamo informacije da planiraju velike akcije, prenosi radio-NDR riječi policijskog dužnosnika Rainera Timma.

Policija tvrdi da se njemački huligani pokušavaju ujediniti na nacionalnoj razini i tako koordinirati akcije protiv navijača iz drugih zemalja. Već su se ujedinili huligani iz Hamburga i Hannovera u skupinu pod nazivom "Sjeverna koalicija" i oni jedva čekaju ždrijeb skupina da saznaju s kim će se ogledati u svojim gradovima.

Prema riječima policijskog dužnosnika Timma, "Sjeverna koalicija" je kao najpoželjnije suparnike odabrala huligane iz SiCG, Turske i Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙