FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mjestimice magla

ZAGREB, 10. listopada 2005. (Hina) - Magla mjestimice smanjujevidljivost na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, od Goričana doBrezničkog Huma na autocesti A4 Zagreb-Goričan, kroz Liku od tunelaSv. Rok do Gospića na A1 Zagreb-Split te na širem području Bregane,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 10. listopada 2005. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, od Goričana do Brezničkog Huma na autocesti A4 Zagreb-Goričan, kroz Liku od tunela Sv. Rok do Gospića na A1 Zagreb-Split te na širem području Bregane, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić puše jak vjetar. Na jak vjetar upozoravamo vozače i na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, Maslenica-Posedarje-Zadar 2.

U 10 sati zbog radova bit će zatvorena je dionica A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Oštrovica do čvora Delnice, u smjeru Zagreba. Promet prema Zagrebu će teći obilazno: od čvora Oštrovica preko Gornjeg Jelenja do čvora Delnica, gdje se ponovno ulazi na autocestu. Promet u smjeru Rijeke spomenutom dionicom će teći jednim trakom.

Zbog radova izgradnje tunela Čardak na spomenutoj autocesti, promet će biti prekinut na 15 minuta u 13 sati od tunela Javorove Kose do tunela Čardak. Isto vrijedi i za tunel Veliki Gložac kod kojega će promet biti prekinut u 11 sati.

HAK upozorava na učestale odrone zemlje i kamenja na gorskim cestama, te u usjecima duž jadranske i ličke magistrale.

Na graničnim prijelazima promet je slab i nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙