FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na cestama magla

ZAGREB, 28. listopada 2005. (Hina) - Na mnogim dionicama ima magle, anajgušća je u Posavini i u dolini Neretve, gdje je vidljivost smanjenana samo 50 metara na dionicama D8 Ploče-Opuzen i D9 Opuzen-Metković,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 28. listopada 2005. (Hina) - Na mnogim dionicama ima magle, a najgušća je u Posavini i u dolini Neretve, gdje je vidljivost smanjena na samo 50 metara na dionicama D8 Ploče-Opuzen i D9 Opuzen-Metković, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Mjestmične magle ima na autocesti A2 Zagreb-Macelj, na autocesti A4 Varaždin-Goričan, duž gotovo cijele dionice autoceste A3 Ivanja Reka-Novska-Slavonski Brod-Velika Kopanica, te na autocesti A1 Zagreb- Split između Otočca i tunela Sv. Rok i Vrpolja i Dugopolja.

Autocestom A6 Rijeka-Zagreb, preko vijadukta Svilno zbog obnove kolnika se prometuje usporeno, jednim trakom u smjeru Rijeke (radovi bi trebali završiti danas, 28. 10.).

U ponedjeljak, dan uoči blagdana Svih Svetih, bit će zabranjen promet teretnim vozilima iznad 7,5 t ukupne dopuštene mase, od 15 do 23 sata, a na sam blagdan, 1. studenoga, od 14 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema dužeg zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙