FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bikini bi mogao nestati s razglednica Ria de Janeira

RIO DE JANEIRO, 27. listopada 2005. (Hina) - "Djevojka iz Ipaneme",čiju je ljepotu opjevao legendarni majstor bossa nove Antonio CarlosJobim, stvorivši jednu od najizvođenijih skladbi svih vremena, moratće odsad skrivati svoje draži želi li se naći na razglednicama Ria deJaneira.
RIO DE JANEIRO, 27. listopada 2005. (Hina) - "Djevojka iz Ipaneme", čiju je ljepotu opjevao legendarni majstor bossa nove Antonio Carlos Jobim, stvorivši jednu od najizvođenijih skladbi svih vremena, morat će odsad skrivati svoje draži želi li se naći na razglednicama Ria de Janeira.

Prodaja fotografija lokalnih ljepotica koje nonšalantno šeću prekrasnim brazilskim plažama, vjerojatno će biti zabranjena u gradskim kioscima kako se ne bi poticao seksualni turizam, priopćilo je gradsko vijeće koje je u utorak odobrilo zabranu takve vrste.

Guverneru Ria preostaje rok od trideset dana da takvu zabranu odobri ili odbaci, a povoljnom ishodu nada se Alice Tamborindeguy, koja je zagovarala zabranu jer ocjenjuje da "takve razglednice ... privlače u naš grad tip nepoželjnog turista i favoriziraju seksualni turizam zbog kojega vrlo žalimo".

Razglednice s ljepoticama u bikiniju na plažama Copacabana, Ipanema ili Leblon sveprisutne su u trgovinama Ria de Janeira i postale su gotovo zaštitni znak grada.

U ožujku je vlada pokrenula i kampanju protiv turističke eksploatacije maloljetnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙