FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOO: U Lausannei o anti-doping akcijama u Torinu

LAUSANNE, 25. listopada 2005. (Hina/AFP) - Glavna tema sastankaIzvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) koji u Lausanneizapočinje u srijedu bit će anti-dopinški program na Zimskimolimpijskim igrama u Torinu od 10. do 26. veljače 2006.
LAUSANNE, 25. listopada 2005. (Hina/AFP) - Glavna tema sastanka Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) koji u Lausannei započinje u srijedu bit će anti-dopinški program na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu od 10. do 26. veljače 2006.

MOO pokušava uvjeriti talijansku Vladu da ublaži svoj anti-dopinški program, koji je među najrigoroznijima na svijetu i za neke prijestupnike predviđa i kaznu od tri godine zatvora. U Italiji je doping kriminalno djelo, dok Svjetska anti-dopinška agencija (WAMA) i MOO sportaše uhvaćene u uzimanju zabranjenih supstanci kažnjavaju isključivo suspenzijama.

Predsjednik MOO-a Jacques Rogge veće je za 17. studenoga zakazao sastanak sa talijanskim premijerom Silviom Berlusconiem, a osim o dopingu, razgovarat će se i o konačnici priprema za Igre u Torinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙