FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza za Zagreb od 25. do 27. listopada

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - U utorak, 25. listopada, srelativno nepovoljnim biometeorološkim prilikama nastavlja serazdoblje nervoze i napetosti, izvijestio je Zavod za javno zdravstvoGrada Zagreba u bioprognozi za Zagreb od 25. do 27. listopada.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - U utorak, 25. listopada, s relativno nepovoljnim biometeorološkim prilikama nastavlja se razdoblje nervoze i napetosti, izvijestio je Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba u bioprognozi za Zagreb od 25. do 27. listopada.

Kroničnim plućnim bolesnicma preporuča se izbjegavanje većih tjelesnih napora. Kronični srčani i reumatski bolesnici mogli bi imati tegoba uzrokovanih vremenom. Zrak je dobre kvalitete, bez prisustva peluda, a ultravioletno zračenje je nisko (jačina 2 do 3).

U srijedu, 26. listopada, zbog relativno povoljnih biometeoroloških prilika, tijekom dana postupno se očekuje poboljšanje raspoloženja uz miran san. Kronični srčani, plućni i reumatski bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća.

U četvrtak, 27. listopada, bioprognoza će biti relativno povoljna te se nastavlja razdoblje poboljšanog raspoloženja. Kronični srčani i reumatski bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća, dok se kronične plućne bolesnike i astmatičare zbog magle upozorava na oprez u jutarnjim satima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙