FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nigerija: Nema preživjelih u padu zrakoplova

LAGOS, 23. listopada 2005. (Hina/AFP) - Nijedan preživjeli putnik ničlan posade zrakoplova koji se u subotu navečer srušio sjeverno odLagosa nije zasad pronađen, izjavio je u nedjelju za AFP glavni tajnikCrvenoga križa u Nigeriji Abiodun Orebiyi.
LAGOS, 23. listopada 2005. (Hina/AFP) - Nijedan preživjeli putnik ni član posade zrakoplova koji se u subotu navečer srušio sjeverno od Lagosa nije zasad pronađen, izjavio je u nedjelju za AFP glavni tajnik Crvenoga križa u Nigeriji Abiodun Orebiyi.

"Došli smo na mjesto pada zrakoplova. To je strašna nesreća. Pokušavamo organizirati spašavanje. Ne znamo ima li preživjelih. Zasad nijedan preživjeli nije pronađen", kazao je.

Orebiyi je dodao da se Boeing 737 privatne zrakoplovne tvrtke Bellviews Airlines srušio nedaleko od grada Otte, sjeverno od Lagosa.

Zrakoplov je u 19.50 sati po mjesnom vremenu poletio iz Lagosa, gospodarske prijestolnice Nigerije, u Abuju, upravnu prijestolnicu, sa 117 putnika, među kojima je bilo šest članova posade. Nekoliko minuta kasnije nestao je s radarskog zaslona.

Lokalni nigerijski dužnosnici ranije su rekli da je u padu zrakoplova "preživjelo više od polovice putnika".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙