FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Madrid: Ljubičić sigurno preko Rochusa

MADRID/ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač IvanLjubičić stigao je i do 14. pobjede u nizu, u dvoboju 3. kola2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Madridusvladao je Belgijanca Oliviera Rochusa sa 6-4, 6-4.
MADRID/ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić stigao je i do 14. pobjede u nizu, u dvoboju 3. kola 2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Madridu svladao je Belgijanca Oliviera Rochusa sa 6-4, 6-4.

U četvrtfinalu Ljubičić će igrati protiv pobjednika dvoboja između Argentinca Guillerma Corije i Čileanca Fernanda Gonzaleza.

Ljubičić je potpuno dominirao dvobojem protiv Rochusa. Tijekom čitavog meča ispustio je tek sedam bodova na svom početnom udarcu, dok je iskoristio samo dvije od devet "break-lopti".

Već u prvoj igri meča Ljubičić je imao dvije prilike za oduzimanje servisa Rochusu, no ključnu je prednost u prvome setu ostvario kod rezultata 4-4 kada je ostvario "break".

Sličan scenarij viđen je i u drugome setu. Kod rezultata 1-1 Ljubičić je propustio tri prilike za "break", da bi kod 3-3 iskoristio treću šansu za oduzimanje servisa protivniku.

Koliko je samopouzdanje našeg prvog tenisača u ovom razdoblju godine, nakon ulaska u finale Davis Cupa i osvojena dva turnira u nizu (Metz, Beč), pokazuje i podatak da je odservirao četiri asa iz drugog servisa, a da nije napravio niti jednu dvostruku servis pogrešku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙