FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Festival FESTO 2005. od 20. do 22. listopada u Opatiji

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Ovogodišnji, 13. festivaloglašavanja FESTO 2005 održat će se u Opatiji od 20. do 22. listopada,a okupit će više od tisuću sudionika iz marketinških i dizajnerskihagencija, medijskih kuća, oglašivača te gospodarstvenika, najavio jena današnjoj konferenciji za novinare direktor FESTO-a OzrenKanceljak.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Ovogodišnji, 13. festival oglašavanja FESTO 2005 održat će se u Opatiji od 20. do 22. listopada, a okupit će više od tisuću sudionika iz marketinških i dizajnerskih agencija, medijskih kuća, oglašivača te gospodarstvenika, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare direktor FESTO-a Ozren Kanceljak.

U sklopu FESTO-a i ove će godine biti dodijeljene nagrade za dostignuća u oglašavanju "Zlatno zvono", koje će ove godine, istaknuo je Kanceljak, biti dodijeljene ne samo autorima, već i naručiteljima najboljih radova, odnosno tvrtkama.

Žiri FESTO-a ocjenjuje 293 prispjela rada u više kategorija, poput tv oglasa, radio spota, novinskog oglasa, vanjskog oglasa, cjelovite kampanje i sl., a od ove godine "Zlatno zvono" će biti dodijeljeno i u kategoriji kreativne upotrebe medija.

Ujedno, u sklopu festivala održat će se i izložba prijavljenih radova, koja će, također po prvi put, biti otvorena i za građanstvo.

Središnja tema konferencije, koja se također održava u sklopu FESTO-a, bit će 'Nove tehnologije - novi komunikacijski kanali', a prema riječima programskog direktora Edvina Jurina, okupit će izlaganja sedam inozemnih te dvojice domaćih stručnjaka na tom području.

Konferencija se ove godine, rekao je Jurina, bavi postojećim i nadolazećim medijskim platformama, mogućnostima digitalne televizije, ulozi radija u medijskoj budućnosti, upotrebom novih medija u oglašavanju i komuniciranju, marketingom putem mobilne telefonije i dr.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙