FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 17. listopada

ZAGREB, 16. listopada 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zaponedjeljak, 17. listopada:
ZAGREB, 16. listopada 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 17. listopada:

GAŠINCI - Vojna vježba "Prikaz mogućnosti Vojnog poligona Gašinci" na kojoj će biti nazočan predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić (11 sati, Vojni poligon Gašinci). Izjave su predviđene u 13,15 sati, nakon čega predsjednik Mesić odlazi u posjet općini Podgorač, odnosno, pripadnicima OS RH koji prokopavaju odvodne kanale u toj općini koja je pretpjela poplave.

ZAGREB - Konferencija za novinare Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Ministarstva financija u povodu potpisivanja Ugovora o zajmu Svjetske banke u vrijednosti 68 milijuna eura, koji će se ulagati u reformu i unapređenje školstva u Hrvatskoj (11 sati, Vlada, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu I. sastanka međudržavnog Povjerenstva za povrat kulturnih dobara RH i Srbije i Crne Gore (16 sati, Runjaninova 2).

ZAGREB - Svečano obilježavanje Dana Zapovjedno stožerne škole "Blago Zadro" i otkrivanje biste general bojnik Blago Zadro u Zapovjedništvu za izobrazbu i obuku "Petar Zrinski" (12 sati, Ilica 256b)

ZAGREB - Sjednica Gradskog poglavarstva Grada Zagreba, (10,30 sati, Trg S. Radića 1).

ZAGREB - Konferencija za novinare Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi o tome kako Hrvatska komora medicinskih sestara "ishitreno i kršeći zakon ukida pravo na samostalan rad za 25.000 medicinskih sestara i tehničara" (10,30 sati, Krešimirov trg 2).

ZAGREB - Film Jana Cvitkoviča "Odgrobadogroba" otvorit će Zagreb Film Festivala, koji se održava od 17. do 22. listopada u Studentskom centru, a na kojemu će biti prikazano više od 50 filmova (20 sati). Filmski program započet će i prije službenog i svečanog otvorenja projekcijom dokumentarnih filmova "Prelazeći most: Zvuk Istanbula" Fatiha Akina i "Dimmer" Talemgea Coolyja (17 sati).

ZAGREB - Otkrivanje biste Branka Gavelle, rad majstora Antuna Augustinčića, čime će biti svečano otvorene jubilarne 20. Gavelline večeri. Prva predstava ovogodišnjih Gavellinih večeri bit će predstava "Patnje gospodina Mockinpotta" Kazališta "Komedija" (18,45 sati, Frankopanska 20).

ZAGREB - Predstavljanje knjige novinara Glasa koncila Tomislava Vukovića "Hrvatska njima usprkos" (17 sati, Kaptol 27).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙