FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australski kajakaš tvrdi da nije svjesno uzimao doping

MELBOURNE, 14. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Svjetski prvak u kajakujednosjedu na 500m Australac Nathan Baggaley izjavio je kako nijesvjesno uzimao doping.
MELBOURNE, 14. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Svjetski prvak u kajaku jednosjedu na 500m Australac Nathan Baggaley izjavio je kako nije svjesno uzimao doping.

Australski kajakaško-kanuistički savez objavio je jučer da je Baggaley bio pozitivan na doping kontroli obavljenoj izvan natjecanja u rujnu ove godine. Kod njega je utvrđena prisutnost anaboličkih steroida "stanozolola" i "metandienona".

"Baggaley je tijekom karijere bio nebrojeno puta na doping kontrolama i nikad nije bio pozitivan. Prije ove sporne doping kontrole bio je testiran u kolovozu ove godine, i tada je također bio negativan. Spremni smo na saslušanju dokazati da Baggaley nije svjesno uzimao doping", priopćio je Tony O'Reilly, pravni zastupnik australskog kajakaša.

Baggaley je osvajač dviju srebrnih medalja na OI u Ateni (K-1 500m, K-2 500m), a na nedavnom SP u Zagrebu osvojio je zlato u kajaku jednosjedu na 500 metara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙