FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolci na Vicente Calderonu

MADRID, 13. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici Španjolskognogometnog saveza (RFEF) izabrali su stadion na kojem će "Furija"igrati utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko nogometnoprvenstvo. To je madridski Vicente Calderon.
MADRID, 13. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) izabrali su stadion na kojem će "Furija" igrati utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo. To je madridski Vicente Calderon.

Španjolska vrsta na stadionu Atletico Madrida nije izgubila niti jednu utakmicu. U dosadašnjih sedam nastupa upisala je pet pobjeda i dva neodlučena ishoda.

Španjolska reprezentacija je u skupini sedam europskih kvalifikacija osvojila drugo mjesto iza Srbije i Crne Gore i u dodatnim kvalifikacijama za SP kao nositelj će igrat će protiv Norveške, Slovačke ili Švicarske. Među nositelje su uvršteni i Češka, te Turska. Prve utakmice na rasporedu su 12. studenoga, dok su uzvrati četriri dana kasnije. Ždrijeb dodatnih kvalifikacija održat će se u petak u Zurichu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙