FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uzbekistan - Bahrain 1:1

TAŠKENT, 8. listopada 2005. (Hina/Reuters) - U prvom susretu dodatnihkvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstva Uzbekistan iBahrain su u Taškentu pred 45.000 gledatelja odigrali bez pobjednika,1:1.
TAŠKENT, 8. listopada 2005. (Hina/Reuters) - U prvom susretu dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstva Uzbekistan i Bahrain su u Taškentu pred 45.000 gledatelja odigrali bez pobjednika, 1:1.

Bahrain, kojeg predvodi hrvatski nogometni stručnjak Luka Peruzović, poveo je u 17. minuti pogotkom Talal Youssouf Mohameda, a domaćin je izjednačio dvije minute kasnije pogotkom Maksima Šatskog.

Prvi dvoboj Uzbekistana i Bahreina je završio rezultatom 1:0, no utakmica je poništena zbog pogreške suca Toshimitsua Yoshide, koji nije dosudio ponovno izvođenje jedanaesterca za domaćine zbog preranog utrčavanja jednog igrača u kazneni prostor, nego je dosudio slobodan udarac za goste. FIFA je utakmicu poništila. Uzvratni susret na rasporedu je 12. listopada u Manami, a momčad koja pobijedi borit će se za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv reprezentacije koja u kvalifikacijama CONCACAF-a osvojio četvrto mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙