FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavljaju se napadi u Iraku

BAGDADNastavljaju se napadi u IrakuBAGDAD, 6. listopada 2005. (Hina/AFP) - U Iraku su se nastavilinapadi pobunjenika tijekom kojih je ubijeno osam Iračana, među kojimai jedan umirovljeni general i njegova dvogodišnja kći, naveli su učetvrtak sigurnosni izvori.
BAGDAD, 6. listopada 2005. (Hina/AFP) - U Iraku su se nastavili napadi pobunjenika tijekom kojih je ubijeno osam Iračana, među kojima i jedan umirovljeni general i njegova dvogodišnja kći, naveli su u četvrtak sigurnosni izvori.

U srijedu navečer nepoznate su osobe iz automobila ubile jednog umirovljenog policijskog generala i njegovu dvogodišnju kći i ranile suprugu, rekao je u četvrtak jedan časnik mjesne policije.

Naoružane osobe ubile su četiri civila u odvojenim napadima u Bagdadu, rekao je dužnosnik ministarstva unutrašnjih poslova.

Taj je izvor dodao da su još dva civila ubijena u druge dvije četvrti grada.

U Mosulu, 375 km sjeverno do Bagdada, policija je navela da su naoružane osobe ubile direktora jednog zatvora za maloljetnike i njegovog vozača.

U samoubilačkom atentatu automobilom-bombom u četvrtak ujutro na konvoj oklopnih vozila u središtu Bagdada, poginuo je jedan Iračanin, a osam ih je ranjeno, prema podacima iz policijskih izvora.

Jedan samoubojica se automobilom zaletio u konvoj tri oklopnih kola, rekao je jedan policijski časnik. Atentat je izveden u 8,30 po srednjoeuropskom vremenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙