FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre, ponegdje magla

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Ceste su mjestimice mokre i skliskeu svim dijelovima Hrvatske, osim na krajnjem jugu, a vidljivost jemjestimice smanjena zbog magle na dionicama autocesta A1 Split-Zagreb, Bosiljevo-Josipdol-Mala Kapela, te A6 Rijeka-Zagreb, odčvora Delnice do čvora Bosiljevo 2, te na području Slavonije iPosavine, izvijestio je večeras u 22,20 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Ceste su mjestimice mokre i skliske u svim dijelovima Hrvatske, osim na krajnjem jugu, a vidljivost je mjestimice smanjena zbog magle na dionicama autocesta A1 Split -Zagreb, Bosiljevo-Josipdol-Mala Kapela, te A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Bosiljevo 2, te na području Slavonije i Posavine, izvijestio je večeras u 22,20 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog prometne nesreće, zatvorena je Jadranska magistrala D8, između mjesta Rupa i graničnog prijelaza Pasjak, do završetka očevida.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici prometuje se povremeno uz zastoje, između čvora Buzin i čvora Jankomir.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je izlazak teretnih vozila, kao i povremeno putnički promet na izlasku iz Hrvatske.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙