FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na cestama od mora prema unutrašnjosti

ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Iz smjera mora prema unutrašnjostiHrvatske još je povremeno pojačan promet, kiša i mokri kolniciusporavaju i otežavaju promet na Kvarneru, u sjeverozapadnom dijeluHrvatske te mjestimice u Lici, a bočnih su udari vjetra na dionici A1 tunel Mala Kapela-Brinje-Žuta Lokva-Otočac, izvijestio je popodne u17 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Iz smjera mora prema unutrašnjosti Hrvatske još je povremeno pojačan promet, kiša i mokri kolnici usporavaju i otežavaju promet na Kvarneru, u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske te mjestimice u Lici, a bočnih su udari vjetra na dionici A 1 tunel Mala Kapela-Brinje-Žuta Lokva-Otočac, izvijestio je popodne u 17 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb obnavlja se kolnik na dionici Kikovica-vijadukt Melnik, zbog čega se u smjeru Zagreba vozi pretjecajnim trakom.

Na graničnom prijelazu (GP) Bajakovo pojačan je teretni promet na izlasku iz Hrvatske.

Na Bregani i Macelju pojačan je izlaz osobnih vozila, a povremeno je gužva pri izlasku iz Hrvatske i na graničnim prijelazima Rupe, Pasjak, Plovanija i Kaštel.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙