FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 3. listopada 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 3. listopada 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

BANGKOK - Tajlandski brijač morao je nezadovoljnom klijentu platiti 100 bahta (2,5 američka dolara) odštete jer ga je zabunom ošišao na nulu dok je on drijemao, javili su mjesni mediji. Suvit Chanthawongsuwat, vlasnik radionice za popravak automobila, nije se oduševio kada se u subotu navečer probudio i otkrio da mu je omiljeni brijač obrijao glavu dok je on drijemao na njegovoj stolici. Suvit je u šali brijača pitao koliko bi stajalo brijanje glave prije nego je zadrijemao, a revni je brijač to shvatio kao mušterijin zahtjev. Suvit je, međutim, nakon buđenja pozvao policajca da podigne prijavu protiv brijača. "Ne mogu se ne nasmijati svaki put kada se sjetim što se dogodilo", rekao je brijač. "Bilo je ipak poučno. Ubuduće moram biti pažljiviji kada razgovaram s klijentima", rekao je.

LOS ANGELES - Jennifer Aniston i Brad Pitt, čiji je brak i službeno završen ovog vikenda, objavili su prodaju svog 28 milijuna dolara vrijednog imanja na Beverly Hillsu. Bivši je par imanje kupio 2001. godine za 13,5 milijuna dolara. Agenti za nekretnine koji su obišli imanje kažu da kuća, među ostalim, ima svoju kino dvoranu sa crnim kožnim sjedalima i podovima od brazilskog mahagonija, a u prizemlju kuće je i pub, čiji se stakleni zidovi otvaraju prema vanjskom kaminu. Imanje ima i bazen te teniski teren. Oba bivša supružnika sada žive u Malibuu, gdje je Pitt prošlog proljeća kupio kuću za 8 milijuna dolara, dok je Aniston iznajmila kuću vrijednu 15 milijuna dolara.

DUBAI - Većina korisnika interneta u Saudijskoj Arabiji, kojih je prema procjenama 2,2 milijuna, redovito pokušava ući na zabranjene ili nemoralne stranice, objavile su u nedjelju saudijske novine Arab News. "Od onih koji su prijavljeni na internet, 92,5 posto pokušava ući na web stranice koje su iz ovog ili onog razloga blokirane", rekao je Mishaal al-Kadhi, vršitelj dužnosti glavnog direktora kompanije KACST koja omogućuje ulaz na internet za Saudijsku Arabiju, ali djeluje i kao filter za nepodoban materijal. Al-Kadhi je rekao da pornografski materijal vodi na "crnoj listi" KACST-a, u koju je također uključeno kockanje, terorizam i politika kao i sve drugo što je u suprotnosti s islamskim uvjerenjima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙