FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga Roda obilježava Svjetski tjedan dojenja od 1. do 9. listopada

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Pod geslom "Dojenje uz dohranu - sljubavlju i zdravo" Udruga Roditelji u akciji Roda obilježit će nizomaktivnosti 14. Svjetski tjedan dojenja od 1. do 9. listopada, navodise u današnjem priopćenju.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Pod geslom "Dojenje uz dohranu - s ljubavlju i zdravo" Udruga Roditelji u akciji Roda obilježit će nizom aktivnosti 14. Svjetski tjedan dojenja od 1. do 9. listopada, navodi se u današnjem priopćenju.

Svjetsko udruženje za promicanje i potporu dojenja WABA ove će godine pokušati ukazati na vrijednost nastavka dojenja djeteta nakon uvođenja dohrane do dvije i više godina starosti djeteta, te na pravilnu prehranu djece do godine dana.

Udruga Roda već od ranije ima SOS telefon za dojenje (061 77 520, 091 22 77 220) na kojemu dežuraju savjetnice svaki dan od 15 do 21 sati, kako bi majkama koje imaju problema s dojenjem pružile potporu i pomoć.

U Tjednu dojenja bit će organizirano niz akcija - promotivne akcije dojenja u 7 gradova ( Zagrebu - Cvjetni trg, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli, Čakovcu i Rijeci), edukativne radionice o dohrani za bake, škola dojenja za trudnice itd.

Tjedan će završiti snimanjem milenijske fotografije Šime Strikomana na Jarunu gdje će se mame i dojenja djeca moći fotografirati za fotografiju nazvanu "Dojenje - oduvijek i zauvijek".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙