FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet slab, u unutrašnjosti Hrvatske magla

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Promet je slab u većem dijeluHrvatske, a magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti - najgušća jeduž autocesta A2 Macelj-Zagreb, A3 Bregana-Nova Gradiška i SlavonskiBrod-Županja, gdje smanjuje vidljivost na 50 metara, izvijestio jejutros u 7 sati Hrvatski auto-klub
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Promet je slab u većem dijelu Hrvatske, a magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti - najgušća je duž autocesta A2 Macelj-Zagreb, A3 Bregana-Nova Gradiška i Slavonski Brod-Županja, gdje smanjuje vidljivost na 50 metara, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub

Oprez zbog magle potreban je i na autocesti A1 Zagreb-Bosiljevo-Sv. Rok, A6 Bosiljevo-Ravna Gora-Delnice i A4 Goričan-Ivanja Reka.

Gusta magla mjestimice usporava promet i na državnim cestama: D5 Virovitica-Kutina, D7 Osijek-Đakovo-Slavonski Brod, D3 Varaždin-Zagreb, te ličkoj (D1) i podravskoj magistrali (D2).

Do 6. listopada zbog radova će biti zatvorena dionica A6 od čvora Delnice do čvora Oštrovica, u smjeru Rijeke. Promet prema Rijeci teći će obilazno: od Delnica-D 32, preko Gornjeg Jelenja i dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica. Na dionici od Kikovice do vijadukta Melnik, te od čvora Delnice do čvora Oštrovica promet u smjeru Zagreba usporavaju radovi.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni promet na izlasku iz Hrvatske, te su moguća kraća čekanja.

Na ostalim graničnim prijelazima osobni i teretni promet odvija se bez zastoja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙