FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gđa. Schroeder kritizirala supruga zbog ponašanja u TV-dvoboju

LONDON , 22. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Njemački kancelar GerhardSchroeder u četvrtak je izjavio kako je možda malo pretjerao i biopregrub kada je u TV-dvoboju napao konzervativnu čelnicu Angelu Merkelšto je pokrenulo kritike javnosti na njegov račun, a jedna je došla iod njegove supruge.
LONDON , 22. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Njemački kancelar Gerhard Schroeder u četvrtak je izjavio kako je možda malo pretjerao i bio pregrub kada je u TV-dvoboju napao konzervativnu čelnicu Angelu Merkel što je pokrenulo kritike javnosti na njegov račun, a jedna je došla i od njegove supruge.

"Moja supruga rekla je da se baš nisam iskazao, odnosno da sam bio malo preoštar te da se nisam ponašao kao jedan državnik, a na to nemam što dodati", odgovorio je Schroeder na novinarsko pitanje je li mu žao zbog načina na koji je komunicirao s oporbenom čelnicom Angelom Merkel u nedjeljnom TV-dvoboju, koji su mnogi ocijenili vrlo grubim.

U intervjuu objavljenom u tjedniku Die Zeit Schroeder je iskazao i grižnju savjesti. "Znam, to nije bilo u redu", odgovorio je na pitanje o tv-napadu na Merkelovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙