FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljutiti putnik spalio autobus

RIO DE JAINERO, 28. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Jednom se ljutitomputniku u Rio de Janeiru nije svidjelo što se autobus gradskogprijevoza pokvario pa ga je dokrajčio na brutalan način - polio gaalkoholom i zapalio.
RIO DE JAINERO, 28. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Jednom se ljutitom putniku u Rio de Janeiru nije svidjelo što se autobus gradskog prijevoza pokvario pa ga je dokrajčio na brutalan način - polio ga alkoholom i zapalio.

Autobus se zaustavio kada mu je "prokuhao" hladnjak u siromašnom predgrađu Campo Grande pa je vozač rekao putnicima da ne može nastaviti vožnju, objavili su vatrogasci.

Ljutiti se putnik vratio u vozilo s bocom alkohola, prosuo ga i zapalio, nimalo se ne obazirući na konduktera koji je još bio unutra.

Kondukter je iskočio na vrijeme i spasio se, no vatra je uništila autobus te električne i telefonske kablove koji su bili u blizini.

Stanovnici predgrađa Ria često razbijaju autobuse u znak protesta protiv ubijanja nevinih građana tijekom policijskih racija protiv dilera droge. No, policija kaže da se ovdje radi o posve drugačijem slučaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙