FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Davis Cup - Slovaci čekaju odgovor ITF-a

BRATISLAVA, 27. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Vodstvo Slovačkog teniskogsaveza namjerava finalni dvoboj Davis Cupa protiv Hrvatskeorganizirati u Nacionalnom teniskom centru (NTC) kojim ima svega 4.000mjesta, što je ispod minimuma koji zahtjeva Međunarodna teniskafederacija (ITF).
BRATISLAVA, 27. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Vodstvo Slovačkog teniskog saveza namjerava finalni dvoboj Davis Cupa protiv Hrvatske organizirati u Nacionalnom teniskom centru (NTC) kojim ima svega 4.000 mjesta, što je ispod minimuma koji zahtjeva Međunarodna teniska federacija (ITF).

Konačnu odluku o zamolbi Slovaka donijet će izaslanstvo ITF-a koje će ovih dana posjetiti Bratislavu kako bi se na licu mjesta uvjerilo u stanje na terenu.

"Vjerujem kako će ITF upaliti zeleno svjetlo da se susret igra u NTC-u," poručila je glasnogovornica Slovačkog teniskog saveza, Zuzana Wisterova.

Ukoliko ITF ne dozvoli igranje u toj dvorani, Slovaci u pričuvi imaju hokejašku Arenui sa 8.000 mjesta. Najveći zagovornici igranja u NTC-u su igrači, koji su u toj dvorani pobijedili Argentinu i vjeruju kako isto mogu ponoviti i u finalnom susretu protiv hrvatske vrste.

"Odlično se osjećamo u ovoj dvorani. Atmosfera je bila sjajna i navijači su nas nosili do pobjede. Nadam se kako ćemo i protiv Hrvatske igrati na istom mjestu," poručio je prvi slovački reket, Dominik Hrbaty.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙