FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oženili se Demi Moore i Ashton Kutcher

LOS ANGELES, 26. rujna 2005. ((Hina/Reuters) - Popularni američkiglumački par Demi Moore i Ashton Kutcher ozakonio je u subotu svojudvogodišnju vezu, objavili su u nedjelju na svojim web stranicamaamerički magazini "Us Weekly" i "People".
LOS ANGELES, 26. rujna 2005. ((Hina/Reuters) - Popularni američki glumački par Demi Moore i Ashton Kutcher ozakonio je u subotu svoju dvogodišnju vezu, objavili su u nedjelju na svojim web stranicama američki magazini "Us Weekly" i "People".

Oba magazina javljaju da od Demi Moore (42) i Ashtona Kutchera (27) kao ni njihovih gostiju nisu uspjeli dobiti komentare, ali tvrde da je vjenčanje održano na području Los Angelesa.

"Us Weekly" javlja da je vjenčanju nazočilo stotinjak uzvanika, uključujući i Brucea Willisa, drugog supruga Demi Moore, te njihovo troje djece, kao i glumica Lucy Liu.

Moore, koja glumila u brojnim filmovima, kao što su "Ghost", "G.I. Jane" i "Striptease", s 15 godina mlađim Kutcherom počela je izlaziti 2003., nakon što je odigrala zapaženu rolu negativke u drugom nastavku filma "Charlie's Angels".

Kutcher, koji je postao televizijska zvijezda nastupom u serijalu "That '70s Show"", sukreator je MTV-jeva reality showa "Punk'd", a glumio je u filmovima poput "Guess Who" 2005. i "Dude, Where's May Car?" 2000.

To je Kutcherov prvi brak, a treći Mooreove koja je od 1980. do 1984. bila udana za rockera Freddiea Moorea, a od 1987. do 2000. za Willisa.

"People" je objavio da se par upoznao na večeri u New Yorku 2003. Nakon što je Kutcher počeo izlaziti s Moore, tvrdi taj magazin, "ubrzo se izborio za mjesto u životima tri Willisove kćeri - Rumer (17), Scout (14) i Tallulah (11), koje su ga prigrlile kao trećeg roditelja, nazivajući ga MOD, što je skraćeno za 'My Other Dad' (Moj drugi tata)".

Vezu između Moore i Kutchera neki su u Hoolywoodu označili kao dokaz novog liberalnog trenda da starija Amerikanka izlazi s mlađim muškarcem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙