FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sheryl Crow daruje koncert sugrađanima Lancea Armstronga

LOS ANGELES, 25. rujna 2005. (Hina/AFP) - Amerikanac Lance Armstrong,sedmerostruki pobjednik biciklističkog Tour de Francea, izjavio je usubotu da njegova zaručnica, pjevačica Sheryl Crow, namjeravaprirediti koncert 2. listopada u Armstrongovu gradu Austinu.
LOS ANGELES, 25. rujna 2005. (Hina/AFP) - Amerikanac Lance Armstrong, sedmerostruki pobjednik biciklističkog Tour de Francea, izjavio je u subotu da njegova zaručnica, pjevačica Sheryl Crow, namjerava prirediti koncert 2. listopada u Armstrongovu gradu Austinu.

Sheryl Crow, trenutno na promotivnoj turneji, nastupit će besplatno u gradu svojeg zaručnika devet godina nakon što mu dijagnosticiran rak od kojeg se oporavio 1998. godine.

"Za mene je čast smatrati Austin svojom kućom", objasnio je Armstrong koji se povukao iz aktivnog bavljenja biciklizmom nakon sedmog uzastopnog uspjeha na Tour de Franceu. "Drago mi je da mogu zahvaliti susjedima na njihovoj podršci", dodao je.

Crow i 34-godišnji Armstrong nedavno su se zaručili na odmoru u Idahou, a Armstrong je kazao da će do vjenčanja doći "na proljeće", ne navodeći pobliže datum.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙