FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura usporava promet

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Na dionici A1 od tunela Čelinka-dotunela Sv.Rok, zbog pojačanih udara bure brzina vožnje ograničena jena 60km/h. Oprez je također potreban zbog bočnih udara vjetra nadijelu od čvora Marune do čvora Zadar 2, javio je Hrvatski autoklub u12,50 sati.
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Na dionici A1 od tunela Čelinka-do tunela Sv.Rok, zbog pojačanih udara bure brzina vožnje ograničena je na 60km/h. Oprez je također potreban zbog bočnih udara vjetra na dijelu od čvora Marune do čvora Zadar 2, javio je Hrvatski autoklub u 12,50 sati.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Zbog izvlačenja cisterne na dionici D43 Đurđevac-Šemovci, ta će cesta biti zatvorena do daljnjega za sva vozila, te će se promet odvijati obilazno: Šemovci-Virje-Đurđevac i obratno.

Cestama kroz gorja, te duž Jadranske i Ličke magistrale učestali su odroni kamenja i zemlje, što zahtjeva pozorniju vožnju.

HAK upozorava vozače na moguće kraće zastoje na dionicama cesta na kojima su radovi, te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni promet na izlazu iz zemlje. Ostalim graničnim prijelazima promet se odvija bez gužvi i zastoja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙