FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PODGORICA DOBAR DOMAĆIN, INCIDENTI SPORADIČNI

PODGORICA DOBAR DOMAĆIN, INCIDENTI SPORADIČNIPODGORICA, 22. rujna 2005. (Hina) - Gradonačelnik Podgorice MiomirMugoša izjavio je u četvrtak kako je glavni grad Crne Gore, premaocjeni svih sudionika, "bio odličan domaćin, te da je natjecanje upodgoričkoj grupi Košarkaškog prvenstva Europe proteklo u najboljemredu".
PODGORICA, 22. rujna 2005. (Hina) - Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša izjavio je u četvrtak kako je glavni grad Crne Gore, prema ocjeni svih sudionika, "bio odličan domaćin, te da je natjecanje u podgoričkoj grupi Košarkaškog prvenstva Europe proteklo u najboljem redu".

Mugoša je kazao da takve ocjene ne može pokvariti incident u kojem su polomljena stakla na reporterskim kolima Hrvatske radio-televizije(HTV).

"Uvijek se netko potrudi da ostane neka mrlja, da bi se pokvario utisak i činjenica da su Podgorica i Crna Gora bile odličan domaćin", rekao je gradonačelnik ocijenjujući da je taj incident ružan čin nekog tko se potrudio da ostavi mrlju na dobru organizaciju.

Gradonačelnik Podgorice je rekao da o organizaciji najbolje govore riječi iz tabora hrvatske reprezentacije, iz koje je priopćeno da bi bili presretni kada bi i u Beogradu bilo sve kao u Podgorici.

U sportskim krugovima Podgorice, incident se "objašnjava" nezadovoljstvom podgoričkih navijača, zvanih "Varvari", pravim debaklom reprezentacije Srbije i Crne Gore, a možda i žučnom raspravom koja se ovih dana vodi u crnogorskom parlamentu o navodnoj odgovornosti crnogorskog predsjednika Filipa Vujanovića zbog pristajanja nadoknade Hrvatskoj dijela ratne štete koje JNA počinila na dubrovačkom području 1991. godine.

Crnogorski mediji, pozivajući se na pisanje hrvatskog tiska, u četvrtak detaljnije informiraju o neprijatnostima hrvatskih navijača i novinara u Podgorici

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙