FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Zagreb od 23. do 26. rujna

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Biometeorološka prognoza za gradZagreb od 23. do 26. rujna bit će relativno povoljna.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Biometeorološka prognoza za grad Zagreb od 23. do 26. rujna bit će relativno povoljna.

Za petak je bioprognoza relativno povoljna. Kod osoba osjetljivih na vrijeme moguće blaže smetnje raspoloženja i sna. Kronični srčani i reumatski bolesnici ne bi trebali imati tegobe izazvane vremenom, a kroničnim plućnim bolesnicima ne preporuča se izlaganje tjelesnom naporu. Koncentracija peluda korova u zraku bit će niska. Današnjim mjerenjem NO2, SO2, CO, O3 te lebdećih čestica, zrak je zdravstveno ocijenjen kao dobre kvalitete. Ultravioletno zračenje je nisko (jačina 1-4), izvijestio je Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U subotu će bioprognoza biti povoljna što će povoljno utjecati na raspoloženje i san. Kronični srčani i reumatski bolesnici ne bi trebali imati tegobe izazvane vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima ne preporuča se izlaganje tjelesnom naporu. Koncentracija peluda korova zraku bit će niska. Ultravioletno zračenje bit će nisko (jačina 2-4).

Za nedjelju je bioprognoza relativno povoljna. Kod osoba osjetljivih na vrijeme moguće blaže smetnje raspoloženja i sna. Kronični srčani i reumatski bolesnici ne bi trebali imati tegobe izazvane vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima ne preporuča se izlaganje tjelesnom naporu. Koncentracija peluda korova u zraku bit će niska, a ultravioletno zračenje nisko (jačina 2-4).

Za ponedjeljak je bioprognoza relativno nepovoljna. Kod osoba osjetljivih na vrijeme moguć blaži nepovoljan utjecaj na raspoloženje i san. Kod kroničnih srčanih bolesnika moguće su tegobe izazvane vremenom pa se preporuča redovito uzimanje lijekova. Reumatski bolesnici ne bi trebali imati tegobe izazvane vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima ne preporuča se izlaganje tjelesnom naporu. Koncentracija peluda korova u zraku bit će niska. Ultravioletno zračenje bit će nisko (jačina 1-3).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙