FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odbor stalnih predstavnika o sastanku radne skupine EU za RH

ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Odbor stalnih predstavnika, (COREPER)tijela koji čine veleposlanici zemalja članica EU, odlučio je učetvrtak na sastanku u Bruxellesu sazvati novi sastanak Radne skupineEU za Hrvatsku na razini ministara vanjskih poslova, ali datum imjesto sastanka još nisu službeno određeni, piše "Večernji list" usvom prvom izdanju od četvrtka.
ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Odbor stalnih predstavnika, (COREPER) tijela koji čine veleposlanici zemalja članica EU, odlučio je u četvrtak na sastanku u Bruxellesu sazvati novi sastanak Radne skupine EU za Hrvatsku na razini ministara vanjskih poslova, ali datum i mjesto sastanka još nisu službeno određeni, piše "Večernji list" u svom prvom izdanju od četvrtka.

Dnevnik navodi kako bi do sastanka Radne skupine trebalo doći nakon posjeta glavne haaške tužiteljice Carle del Ponte Zagrebu 30. rujna a prije sastanka ministarskog vijeća u Luxembourgu 3. listopada.

Britanski predstavnik je tijekom sastanka COREPER-a kolege obavijestio o rezultatima sastanka Radne skupine u New Yorku i izjavio kako se od Hrvatske očekuje da "punu suradnju s Haagom nastavi i nakon pokretanja pregovora", prenosi "Večernji list"

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙