FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Senzacija u Yokohami, prvi poraz Isinbajeve

YOKOHAMA, 19. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Na mitingu u Yokohamidogodilo se najveće atletsko iznenađenje ove godine. Svjetskarekorderka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva ostala je bezplasmana, nakon što je tri puta rušila letvicu na 4,50m.
YOKOHAMA, 19. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Na mitingu u Yokohami dogodilo se najveće atletsko iznenađenje ove godine. Svjetska rekorderka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva ostala je bez plasmana, nakon što je tri puta rušila letvicu na 4,50m.

Prvo mjesto pripalo je Australki Tatiani Grigorievoj, koja je preskočila samo 4,10m. No, ona će se moći hvaliti da je pobijedila najbolju motkašicu svih vremena.

"Ovo mi je prvi puta da nisam uspjela preskočiti 4,50m. Nisam trebala u natjecanje krenuti na toj visini, jer uvijek startam na visinama 4,60m ili 4,70m. No, mislim da to nije glavni razlog. Ovo je bila iznimno naporna sezona, SP u Helsinkiju, nastupi na brojnim mitinzima, više se i ne sjećam koliko sam puta popravljala svjetski rekord. Jednostavno, danas sam platila danak umoru", rekla je Isinbajeva, koja ruši svjetske rekorde kao što je to nekad radio Sergej Bubka.

Aktualni svjetski rekord postavila je u Helsinkiju, preskočivši 5,01m.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙