FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Egipatska vojska na granici ustrijelila Palestinca

RAFAH/KAIRO, 12. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Egipatski graničariustrijelili su u ponedjeljak Palestinca na graničnom prijelazu izmeđuGaze i Egipta, i to samo nekoliko sati nakon što su se iz tog područjapovukle izraelske snage, priopćili su palestinski izvori sigurnosti.
RAFAH/KAIRO, 12. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Egipatski graničari ustrijelili su u ponedjeljak Palestinca na graničnom prijelazu između Gaze i Egipta, i to samo nekoliko sati nakon što su se iz tog područja povukle izraelske snage, priopćili su palestinski izvori sigurnosti.

Za sada se zna da se radi o Adnanu Atiyi, no informacije o njegovoj dobi zasad su različite. Bolnički dužnosnici tvrde da se radi o 24-godišnjem mladiću, a palestinski sigurnosni izvori tvrde da se radi o 14-godišnjem dječaku.

Palestinci tvrde da su egipatski vojnici počeli pucati na nekoliko desetaka Palestinaca koji su bezrazložno pokušavali prijeći preko zida uzduž spomenute granice, no glasnogovornik egipatskog predsjednika tvrdi da egipatski graničari nisu nikoga ubili.

"Nismo ubili niti jednog Palestinca", bio je odlučan Sulejman Awad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙